Profile decorative pentru interior

Cornisele creează un efect spațial deosebit, realizând o tranziție elegantă și estetică între tavan și perete. În funcție de materialul din care sunt fabricate cornisele, vă oferim:

  • cornise din polistiren extrudat cu densitate mica sau medie
  • cornise din polimer rigid
  • cornise din poliuretan

Cornisele de interior din poliuretan au un design mai elaborat și pot fi și flexibile.
Cornisele au un design special, sunt rezistente la umiditate și se pot monta foarte ușor folosind adezivul nostru special de lipire, fără alte accesorii de prindere. Au deja aplicată o amorsă din fabrică pentru facilitarea vopsirii.

Unele din cornisele, scafele și baghetele din colecție pot fi utilizate la iluminatul direct sau indirect din tavan. Găsești în colecția noastră cornise potrivite pentru mascarea profilului sau sinei pentru perdea, cornise late sau cornise înguste, cornise cu LED, baghete decorative, cornise pentru mascarea cablurilor sau a țevilor cu decupaje speciale pentru aceste funcțiuni.

Galerie

Plinta decorativă e obligatorie pentru o amenajare reușită, fără cusur.

Folosirea de plinte decorative albe, a devenit o soluție importantă în designul contemporan, plinta albă decorând elegant zona de trecere dintre parchet și perete. În plus față de plintele de parchet, cele decorative au atât un rol funcțional, materialul din duropolimeri asigurând o bună rezistența la lovituri și la umezeală, cât și estetic prin desenele și înălțimile disponibile, dar și prin opțiunea de a le putea vopsi în orice culoare.

Plintele de poliuretan au un design mai elaborat și pot fi flexibile. Pot fi adaptate pentru orice tip de podea, gresie, parchet, mocheta. Sunt rezistente la umiditate și 100% reciclabile. Sunt ușor de montat, folosind adezivul nostru special fără alte accesorii de montaj.

Unele modele de plinte sunt, late, înguste, cu led sau special dedicate renovărilor, pot masca plintă veche, cabluri, tevi, având decupaje speciale pentru aceste funcțiuni.

Galerie

Vă propunem o gamă variată de brâuri de interior, care au rolul de a evidenția designul și talia pereților, aplicându-se la 80cm deaspra podelei. De asemenea,  brâurile decorative ajută la combinarea materialelor, tapet, vopsele decorative în texturi și culori diferite.
Ele transformă spațiile neutre, în zone cu stil și personalitate, făcându-le moderne, luminoase și mai ales originale. Simple sau elaborate, late sau subțiri, pot delimita pereții vopsiți în mai multe culori sau acoperiți cu texturi diferite.

Galerie

Coloanele au fost folosite pe scara larga în arhitectura greacă, romană. Pilastrul este o inovație tehnică folosită în designul de interior pentru a face tranzția de la antic la modern.

La colecția noastră de coloane și pilaștrii există o gamă variataă de baze și capiteluri. Ele pot fi puse în valoare prin vopsire sau aplicare de lumini indirecte. Fabricate din poliuretan coloanele și pilastrii sunt rezistenți, ușor de manevrat și montat folosind adezivul nostru special.

Galerie