Dreptul dvs legal de a renunta la o comanda plasata prin efectuarea unui retur de marfa este reglementat prin legislatia in vigoare, respectiv Ordonanța de Urgenta nr. 34 / 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor la distanta. Returul se poate face in interval de 14 zile calendaristice de la data la care ati intrat in posesia comenzii si este necesar sa tineti cont de indicatiile de mai jos.

Toate produsele noastre beneficiaza de o garantie comerciala si garantie de conformitate conform prevederilor legale si se supun inclusiv conditiilor noastre comerciale.

Puteti beneficia de acest drept legal daca sunt indeplinite conditiile stipulate mai jos.

PROCEDURA DE RETUR

Clientii sunt nevoiti sa ne contacteze telefonic la 0725730256 sau la adresa de mail contact@creativehomepaint.ro sa ne ofere numarul de comanda si numele pe care s-a inregistrat comanda. Un operator va inregistra cererea de retur si va contacta DSC (Dragon Star Courier) pentru ridicarea comenzii.

Toate produsele se supun conditiilor de retur de mai jos:

Produsele pot fi returnate dupa ce ati primit confirmarea pe mail. Returul se expediaza doar prin DSC (Dragon Star Courier)
Cheltuielile de returnare a produselor sunt suportate de catre cumparator, in valoare de 50 lei, exceptie fac cazurile in care produsul livrat este defect sau incomplet, sau produsul nu este cel pe care a fost plasata comanda.
In cazul in care produsul nu este returnat conform conditiilor de retur de mai jos produsul se va intoarce catre client, urmand ca acesta sa plateasca taxele de tur-retur ale livrarii in valoare de 100 lei.
Rambursarea sumelor datorate din retur se face doar prin virament bancar in contul indicat de dumneavoastra in Formularul de Retur in termen de maxim 14 zile calendaristice de la data la care am receptionat produsul ce face obiectul returului.

CONDITII DE RETUR

Produsele care se returneaza trebuie sa fie insotite de eticheta si factura aferenta
toate produsele trebuie sa fie returnate la nivelul de calitate la care au fost primite, cu toate accesoriile si in ambalajele originale
exista categorii de produse care nu se pot returna: produse care au fost (conform OUG 34/20014 purtati raspunderea pentru diminuarea valorii produsului)

ADRESE DE RETURNARE A PRODUSELOR

Produsele comandate pe site-ul creativehomepaint.ro se returneaza la adresa de mai jos:

SC CREATIVE HOME PAINT SRL

Str. Doamna Stanca nr. 19 bl. 2, 557260 Comuna Șelimbăr, Sibiu

Nr. Reg. Com.: J13/2780/2020

CIF: RO43227393

TEL. 0725730256

Va multumim!