Profile decorative pentru exterior

Cornisele decorative exterioare se regăsesc în partea superioară a clădirii, fiind montate între acoperiș și peretele exterior al unei constructii, cu rolul de a crea o tranziție elegantă și estetică din punct de vedere vizual. Sunt rezistente la intemperii, nu permit absorția apei și sunt protejate împotriva razelor UV.

Sunt fabricate din polistiren expandat de înaltă densitate acoperit cu un amestec de compuși pe bază de rășini sintetice, minerale cuarțoase și calcaroase și aditivi. Acoperirile oferă rezistența la condițiile climatice din România.

Galerie

Ancadramentele si solbancurile pentru fereastra imprima stilul si caracterul casei tale. Au un puternic impact vizual asupra cladirilor,conferidu-le un aspect elegant si personalitate.

Sunt fabricate din polistiren expandat de inalta densitate acoperit cu un amestec de rasini sintetice,minerale cuartoase si calcaroase si alti aditivi.

Galerie

Vă punem la dispoziție o gamă largă de ornamente pentru fațada și gardul casei.

Ornamentele sunt fabricate din polistiren expandat de înalta densitate acoperite cu amestec de compuși pe bază de rășini sintetice, minerale, cuarțoase și calcaroase și alți aditivi.

Coloanele de exterior au fost folosite pe scară largă în arhitectura antică greacă și romană. Sunt o inovație tehnica folosită pentru a face tranziția de la antic la modern.

Galerie

În arhitectură cheia de boltă este piatra din vârful unui arc arhitectural. În designul fațadelor, cheile de boltă decorative se amplasează în partea superioară centrală a ancadramentului ferestrei.

Galerie

Colțarele decorative sau bosajele, cum mai sunt cunoscute sunt alegerea perfectă pentru a evidenția colțurile exterioare ale cladirilor, oferindu-le o notă de eleganță.

Galerie
terminatii-gard

Capacele pentru stâlpi, terminatiile de gard decorative dau prestanță și elegantă împrejmuirii casei tale. Gardul decorativ este primul element arhitectural cu care privirea intră în contact.

Sunt perfecte ca ornament pentru stâlpi și pentru acoperirea gardului dintre aceștia.

Galerie